VANLIGA FRÅGOR

  • Vad händer efter jag anmält mig till kursen?
  • Vilka förkunskaper behöver jag för kursen?
  • Vilken typ av kamera och tillbehör behöver jag för att delta i kursen?
  • Kan jag avsluta kursen när jag vill?
  • Vad kostar kursen?

Vad händer efter jag anmält mig till kursen?

Fotoskolan skickar ut material på bestämda dagar. Detta innebär att du kan få vänta upp till ca 2 veckor på att det första materialet når din brevlåda. När du väl fått hem materialet har du det till fritt påseende i 14 dagar. Om kursen på något sätt inte skulle motsvara dina förväntningar, skickar du bara tillbaka kursbrevet och behöver då givetvis inte heller betala för det! Om du behåller materialet skickar vi dig följande kursbrev ca 4 veckor senare.


Vilka förkunskaper behöver jag för kursen?

Våra kunder är både nybörjare och mer avancerade fotografer. Kursen startar från början för att ge alla en chans att hänga med, men även mer erfarna fotografer saknar ibland grundläggande kunskaper om fotografering. Vi försäkrar dig om att du kommer få många utvecklande utmaningar i kursen, oavsett dina tidigare kunskaper! Kursen passar alla åldrar.


Vilken typ av kamera och tillbehör behöver jag för att delta i kursen?

Även fast vi har haft kunder som börjat fotokursen endast med kameran i sin iPhone till hands, så tror vi att någon form av mer dedikerad utrustning behövs.

Hur som helst skall du alltid börja kursen med den kamera och eventuell utrustning som du redan har, exempelvis en kompaktkamera fungerar alldeles utmärkt!

Det är alltid bättre att efterhand komma på vad du upplever dig själv sakna och behöva än att börja med att köpa all tänkbar utrustning och tillbehör (som dessutom bara verkar skrämmande och troligtvis hamnar i garderoben till slut).


Vilken kamera som helst fungerar, oavsett tillverkare eller ålder på kameran. Den behöver inte ens vara digital!


Kan jag avsluta kursen när jag vill?

Ja. Vår kurs har ingen som helst bindningstid, så det är fritt fram för dig att avsluta din kurs närhelst du önskar. Meddela oss bara och vi avslutar din kurs direkt. Du betalar för, och behåller, det material du redan fått hemskickat.


Vad kostar kursen?

Varje kursbrev kostar 129kr + porto och exp.avg fn 39kr. Vi skickar dig ett nytt kursbrev varje månad. Priset på kursbreven kan ändras, men du betalar alltid samma pris som när du först anmälde dig till kursen. Det finns alltså ingen risk för en plötslig prishöjning!